Skip to main content

Erhverv

Erhvervslejemål med stil og historie

Æstetik, kultur, historie og handel i blomstrende synergi danner rammer om denne smukke ejendom.

Om ejendommen

Æstetik, kultur, historie og handel i blomstrende synergi danner rammer om denne smukke ejendom.

Den enestående energi efter mere end 250 års festligheder emmer stadig i de historiske etagemeter af denne enestående ejendom, hvis vidnesbyrd tæller helt tilbage til Christian den fjerde og kong Frederik den tredje.

Beliggenheden i bedste spænd mellem slotssøen og Torvet gør ejendommen Hotel København til det, den er i dag; en historisk bygning med vægge, der gemmer på eventyrlige historier, og udsigt til en af danmarkshistoriens største kulturskatte – Frederiksborg Slot – der slænger sig midt i slotssøen vest for ejendommen.

Ejendommen huser i stueetagen samt parterre mod og i niveau med søen en række restauranter og caféer, heriblandt Café København, ristorante Casa Nostra og cafe/brasserie Kik nederst ved slotssøen. Der er aftalt 20% rabat til ejendommens beboere, så man kan med fordel holde sine møder her.

Andre erhvervslejere

Ejendommen “Hotel København”, beliggende på Torvet i Hillerød med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot huser i dag en række erhverv, og i gadeplan ligger restaurant Casa Nostra, Café København og den nyligt åbnede Café Kik, en tøjbutik “Barcelona”, en smykkebutik “Charlotte Tijhuis”, Unik Optik, blomsterbutik “Blomster Fin” og en Centrum Frisør. På førstesalen finder vi et callcenter, P4Z, samt fagforeningen Krifa.

I penthouseetagen, 2. sal, bliver der i skrivende stund renoveret og gjort klar til kontorlokaler, den vestvendte fløj med udsigt til slottet, “Slotsfløjen” og den sydvendte fløj, Stjernholmfløjen, med udsigt til Torvet.

Udlejningsejendommene “Hotel København” råder i dag, ud over selve den gamle hotelbygning, der karakteriserer sig med den gurkemejefarvede facade og sortglaserede tegltag, over to ejendomme, beliggende i forlængelse af hotelbygningen, op ad gågaden; Helsingørsgade 1 og Helsingørsgade 3, små hyggelige huse i begyndelsen af gågaden fra Torvet, der i dag rummer en række mindre butikker.

På de øvrige etager af Helsingørsgadehusene er der private boliger.