Skip to main content

Privat

Byens Torv er et særligt sted at bo. Et “folkeligt” sted.

Et fantastisk sted at bo

Ikke alene på grund af udsigten til den eventyrlige fortælling, hvor fortid møder nutid i et af Europas prægtigste renæssanceslotte, eller fordi der altid summer af liv på Torvets mange hyggelige udeserveringer, den lille turistbåd med den engagerede kaptajn, der dagligt deler ud af sine fortællinger til hvem de måtte interessere, og dagligt sejler forventningsfulde turister rundt i den solglitrende slotssø.

Men lige så meget fordi “Hotel København”s lejere repræsenterer en sand kulturpalette; restauranter og caféer med udeservering, et callcenter, en fagforening, advokatpraksis, damemode, frisørsalon, blomsterbutik og en guldsmed – derudover en lang række søde beboere, der lever privat i denne kulturoase.

Ud over hovedbygningen på Torvet, der kun udlejes til erhverv, råder ejendommen også over “Søhuset”, der lille røde hus i to etager, beliggende på Søstien lige i forlængelse af Hotel København, samt to små byhuse, helsingørsgade 1 og 3 på gågaden – ligeledes i forlængelse af Hotel København. Etagen i gadeplan er lejet ud til erhverv, men resten af bygningerne er privat udleje.

Drømmer du om at vågne op til lyden af glade, morgenfriske folk på vej til bageren eller den behagelige lyd af slotssøens klukken og solsortenes kvidren, så læs mere om de specifikke lejemål via fanerne ude i venstre side, og skriv dig op på venteliste til en af vores private boliger.