Skip to main content

En bygning med Historie

Velkommen til en af Hillerøds mest historiske bygninger. Hotel København. Bygningen har en af byens bedste beliggenheder midt på byens torv, med udsigt til Slotssøen og det historiske Frederiksborg slot, der har huset blandt andre Christian den 4., der i XXX ombyggede sin fars slot i hollandsk renæssancestil, der i dag stadig består. Fra Hotel København kan man gå hele vejen langs Slotssøens bred over til slottes haveanlæg med både barokhave og romantisk engelsk havemed det lille lystslot Badstueslottet.

Omgivelserne lægger op til samtaleemner om arkitektur, historie samt den unikke natur, og udmærker sig til picnic med familie eller gode venner.
Frederiksborg Slot rummer i dag Danmarks Nationalhistoriske Museum.
Slotsarkaderne
Slotsgade og Helsingørsgade (specialbutikker; frisører, hudplejeklinikker, barer og restauranter – alt er lige ved hånden) og du får 20% rabat hos mange af de omkringliggende butikker, hvis du er lejer på Hotel København (se hvilke butikker her – link).
Torvet.
Sejlads på Slotssøen og isboden ved statuen af Chr d 4.
Togstationen ligger ti minutter til fods der fra.
Parkeringsforhold. (med link)
Biograf
Legepladser
Skoler/børnesinstitutioner
Udtalelser om, hvordan der er at bo i Hillerød og hvordan skoler/børneinstitutionerne er

Central og levende beliggenhed

– driftigt handelsområde i rivende udvikling

Offentlige infrastruktur-, samt betydelige virksomhedsinvesteringer i Hillerød forventes at trække folk til og øge efterspørgsel efter boliger

Ejendommen Hotel Hillerøds unikke beliggenhed på Torvet lige ned til slotssøens prægtige udsigt til Frederiksborg Slot og barokhave, er optimal for en virksomhed, der prioriterer en central og samtidig naturskøn beliggenhed med et kulturhistorisk perspektiv, der kan bjergtage personale såvel som kunder.

Hillerød er Nordsjællands store handels stad gennem mange århundreder, og lige nu udvikler byen sig med en rivende hast, som det er værd at være med på.

Aktuelle virksomhedsinvesteringer og investeringer i byens offentlige infrastruktur af betydelig størrelse, vil forventeligt øge efterspørgslen på boliger betydeligt over de kommende år.

Vær med blandt mastodonterne

Hillerød rummer et særdeles stærkt erhvervsliv med ledende virksomheder som Novo Nordisk, Biogen idec, ATP, Ellab, Foss m.fl.

Torvets nærmiljø repræsenterer store erhvervssektorer som Life Science, finans, Bygge & Anlæg, Forretningsservice og Service.

Lige nu udbygges erhvervsområderne og den nye bydel, Favrholm, forventes alene at skabe 6.000-8.000 nye jobs.

Hillerød er placeret i hjertet af Nordsjælland og oplandet inkluderer blandt andet Tulstrup, Skævinge, Gørløse, Helsinge, Græsted, Ramløse, Lynge og Fredensborg, hvor mange af Hillerøds arbejdende og handlende valfarter fra.

Knudepunkt for S-togs trafik

Kollektivt trafikknudepunkt, Hillerød Station udbygges
S-tog til København over Allerød, Birkerød, Holte og Lyngby
Regional tog:
  • ”Lille Nord” til Helsingør over Fredensborg;
  • ”Frederiksværkbanen” til Hundested over Skævinge, Ølsted og Frederiksværk;
  • Gribskovbanen til Tisvildeleje over Helsinge og
  • Gribskovbanen til Gilleleje over Græsted
  • Ny station på Favrholm ved Nyt Hospital Nordsjælland

Beliggenhedens rolle og infrastruktur

Her mærker du byens puls og er i gåafstand til S-tog, indkøb og parkeringshuse
Udsigten fra den ene side er til Frederiksborg Slot og til Slotssøen
Præsentabel opgang med elevator og moderne glasindgangsparti i den nyopførte del
Markant og flot renoveret ejendom i Hillerød by, også kendt som Hotel København

Hillerød ligger i hjertet af Nordsjælland, og er omkranset af smuk natur, nemlig Gribskov og Esrum Sø  på den ene side, samt S-togslinje, Kongevejen og Hillerødmotorvejens forlængelse på den anden side.

Byen har store kulturværdier i form af Frederiksborg Slot, som blev bygget af Christian 4., og som i dag er Nordens største renæssanceanlæg, samt den smukke Barokhave.
Begge dele kan man nyde på sin gåtur rundt om Slotsøen, og man kan starte eller slutte med en Is, eller  andet godt til ganen, på Torvet, hvor ejendommen ligger.

Hillerød er en by i stadig vækst, med udbygning af erhvervsområderne og etablering af nyt supersygehus,  og kendte virksomheder som Foss, Novo og Biogen, har omfattende faciliteter i kommunen.

Hillerød har blandt andet Slotsarkaderne, som er et stort butikscenter, en hyggelig gågade, masser af  undervisningsinstitutioner, store sportsanlæg, herunder Frederiksborg Centret, som anvendes til sport,  messer og meget andet.